Допоможіть врятувати дитину, на яку впала каструля з гарячим супом: потрібна допомога і донори

У понеділок, 9 листопада, в обласну дитячу лікарню на Космічній привезли маленького хлопчика з опіками 35% тіла. Він уже переніс одну операцію і перебуває під постійним наглядом лікарів. Попереду його чекає тривале і дороге лікування, тому допомога кожного з вас потрібна зараз як ніколи.

Дитина народилася в родині переселенців. Його мама зі старшою сестрою переїхали з рідного Дебальцеве до нас і оселилися в модульному будиночку для біженців, – про це Інформатору розповіла волонтер лікарні на Космічній Олександра Сова. У тісній обстановці дитячі пустощі закінчилися сумно. Хлопчик зачепив грубку і ціла каструля гарячого супу вилилася прямо на нього.

«При надходженні слова лікарів невтішні: площа опіку велика (35%, а це дуже багато), опіки глибокі, а це значить, що лікування має бути довге і тривале. У сім’ї крім Діми ще двоє дітей: його братик-близнюк і старша сестричка. Мама перебуває в декреті по догляду за дітьми, допомога мізерна, плюс чуже місто, чужа область, чуже життя далеко від дому… Але, як відомо, чужих дітей не буває, тому беремо дитину під опіку », – написала на своїй сторінці Олександра.

Дитину під опіку взяв благодійний фонд «Совушка». Сьогодні малюка прооперували – він продовжує лікування у відділенні реанімації. Допомогти лікарям та волонтерам врятувати маленьке життя може кожен з вас. Якщо у вас є зайві 10-20-30 гривень – переведіть їх на рахунок: 5583 3501 0037 3193 (карта фонду, оплата через термінал) або 5168 7427 1212 6501 (карта оформлена на Тимощенкова Олександра, при перекладі вказати: «Для Діми»). Також можете відправити кошти на розрахунковий рахунок та за номером IBAN, які знайдете тут.

Крім того, дитині потрібні донори – від 30 до 40 осіб. Кров можна здати в «Банк крові» за адресою: проспект Богдана Хмельницького (колишній Героїв Сталінграда), 17. Вказати: «Для Чуприкова Дмитра, який знаходиться в ОДКБ в реанімації». Всю детальну інформацію вам розповість волонтер БФ «Совушка» Олександра: (067) 562-20-44.

Нагадаємо, ми регулярно публікуємо дані малюків з Дніпра і області, які потребують допомоги небайдужих людей. Також писали про те, як спортсмени і просто небайдужі люди бігли п’ять кілометрів заради благої мети – порятунку маленького Єлисея Зеленського з Бахмута. Діагноз дитини: спінально-м’язова атрофія 1-го типу. Це генетичне захворювання, яке призводить до прогресуючої м’язової слабкості.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.