На Полтавщині водій намагався відкупитися від поліції свинею

Учора, близько 21-ї години, на автодорозі Полтава-Олександрія правоохоронці помітили Volkswagen Passat, водій якого рухався з порушенням правил дорожнього руху, а саме не ввімкнув покажчик повороту відповідного напрямку.


Інспектори зупинили транспортний засіб та виявили у 35-річного чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер Драгер показав результат — 2,06 ‰, що майже у 10 разів перевищує допустиму норму. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Патрульної поліції Кременчука.

Під час складання адміністративних матеріалів водій почав пропонувати патрульним хабар у вигляді свині. Неодноразові попередження поліцейських про кримінальну відповідальність за такі пропозиції чоловіка не зупиняли і він продовжував наполягати на своєму.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для фіксування спроби і склали на водія адміністративні матеріали за статтями про керування транспортним засобом у стані сп’яніння і неподання сигналу світловим покажчиком повороту відповідного напрямку руху (ч.1 ст.130, ч.2 ст.122 КпАП ).

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.