Дівчина, яка потрапила в ДТП у Словаччині, потребує довготривалої реабілітації

Українці Дарині Ромашко, яка у вересні потрапила у ДТП в Словаччині потрібна матеріальна допомога для реабілітації.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на facebook Liliia Kalnyk

Друзі! Щиро всім дякую за допомогу Даші Ромашка (17 років), яка приїхала з України на навчання в Словаччину 31 серпня 2020 року, потрапила в жахливу ДТП. У Словаччині майже 2 місяці вона перебувала у лікарні, пройшла декілька операцій. Словацькі лікарі зробили все можливе, щоб врятувати життя Даші та здоров’я. Але, у зв’язку з тим, що українська страхова компанія (Даша застрахована за 30 тисяч євро) не поплатила ні копійки, а в Словаччині ще не застрахована, вся сума повинна виплатити самостійно. Так мама Даші заплатила за лікування завдяки всім вам!

Загальна сума на лікування в Словаччині 50 тисяч євро і 25 тисяч гривень на перевезення зі Словаччини в Україну спеціальним авто з лікарем. Дашу перевели в Україну на реабілітацію 27 жовтня в реабілітаційний центр Львівщини. Дашенка має пройти курс важкого та довгого відновлення. Щонайменше 6 місяців. Мама вже заплатила за 3 пакетів. Один 18 днів і коштує 82 грн. З грудня ціна зростає і ті ж 18 днів коштуватиме близько 100 грн. Загальна сума вже сплачена до кінця грудня і становить 246 тис грн. Мама постійно з Дашею.

Сьогодні Даша не розмовляє, у неї труднощі реагувати на реальність. Вона нічого не робить сам по собі. Але вже сама дихає, трахеостому видалили.

У зв’язку з цією ситуацією потрібна подальша фінансова допомога! Родичі шукають можливості у кожному разі, але у сім’ї просто немає таких грошей на реабілітацію. А Даші зараз дуже потрібна допомога фахівців.

Тому прошу допомоги від імені сім’ї Даші. Якщо бажаєте, можна переказати гроші мамі. Щиро всім дякую! Давайте допоможемо дівчині!

Мамині дані:

IBAN: SK7911000000002931424054
СВІФТ: TATRSKBX
NAME: Iryna Romashka
БАНК: Татра Банка о.с.
Картка Приватбанку: 5168 7456 0478 2679 – Ромашка Ірина

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.