За недолугий “карантин вихідного дня” влада Зеленського має понести політичну відповідальність

За всі “експерименти”, які влаштовує чинна влада з карантином “вихідного дня”, має бути політична відповідальність.

Про це під час брифінгу у Верховній Раді заявила співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко.

“Ми вважаємо аморальним, коли уряд оголосив “карантин вихідного дня”, потім сказали, що він не спрацював. А потім сказали, що в них “ще дуже багато ідей”, і сьогодні за це ніхто не несе відповідальності”, – наголосила вона.

“Вважаємо, що міністр охорони здоров’я має піти у відставку. Це політична відповідальність за недолугі карантини, які не спрацювали”,- заявила співголова фракції.

Також народна депутатка зауважила, що чиновники уряду Зеленського мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності за нецільове використання антиковідного фонду.

“Верховна Рада на цьому тижні проголосувала кілька законопроєктів на підтримку бізнесу. І 8000 гривень, як компенсатор за всі безглузді локдауни – очевидно недостатня сума. Ми вважаємо, що має бути притягнуті до кримінальної відповідальності, ті чиновники з уряду Зеленського, які були причетні до нецільового використання антиковідного фонду. Мова йде про мільярди гривень”, – наголосила Ірина Геращенко.

“Ми направили відповідні запити до НАБУ до інших силових структур, і будемо вимагати, аби було відповідне розслідування”, – повідомила вона.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.