45-річний чоловік зарізав матір

Чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.
У Дніпровському районі столиці поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві матері.

Тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті правоохоронці знайшли у квартирі. Слідчий розпочав кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

“До чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Райдужній виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями. За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, патрульні поліцейські, лікарі”, — йдеться у повідомленні поліції.

Як зазначила старша слідча Дніпровського управління поліції Юлія Петренко, на місці судово-медичний експерт оглянув тіло жінки, 1944 року народження, і виявив поріз на горлі.

“У помешканні ми виявили сина потерпілої та затримали його за підозрою у вбивстві у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 45-річний киянин, який ніде не працює. За фактом події відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу та повідомлено затриманому про підозру у скоєнні злочину. Тіло жінки направлено на експертне дослідження, за результатами якого буде відома остаточна причина смерті”, — йдеться у повідомленні.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.