Під Бодрумом в Туреччині знайшли мертвою українку, заковану в наручники

У курортному турецькому містечку Мугла під Бодрумом в своєму будинку знайшли мертвою 29-річну українку Христину Новицьку.

Її виявили сидчою на стільці з поліетиленовим пакетом на голові і зі скутими за спиною руками в наручниках. За даними слідства, вона померла кілька днів тому.

Новицька не виходила на зв’язок з матір’ю з 30 грудня, і 2 січня жінка попросила сусідів перевірити, чи все в порядку з її дочкою. Коли дівчина не відчинила дверей, ті зателефонували в поліцію, яка проникла в будинок за допомогою слюсаря.

Українка жила одна в котеджному містечку в районі Ескічешме біля Бодрума, де влітку люблять відпочивати знаменитості (в місцевому готелі, наприклад, відпочивав президент Володимир Зеленський відразу після вступу на посаду). Взимку ж в тих краях досить безлюдно, особливо під час епідемії коронавіруса і новорічного карантину (в Туреччині – повний локдаун з 31 грудня по 3 січня).

Сусідом Новицкої виявився відомий турецький актор і телеведучий Альп Кірсан (у нього апартаменти в тому ж котеджному містечку), який написав про трагедію з українкою в своєму Твіттері, і новина розійшлася по всьому турецьким ЗМІ.

Правда, Кірсан назвав її росіянкою, але в коментарях його поправили, уточнивши, що Новицька – громадянка України.

Свій твіт актор супроводжував хештегом #KadinaSiddet – “немає насильства проти жінок”. За однією з версій, дівчину міг вбити бойфренд. Але розглядають і інші версії.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.