“Холостячка“ Ксенія Мішина розповіла, як приховувала стосунки з Сашком після проєкту

“Холостячка” і переможець шоу дали інтерв’ю програмі «Світське життя», в якому розповіли Каті Осадчій, як їм вдалося ховатися після зйомок шоу, щоб ніхто не дізнався про результати проєкту. Ксенія Мішина та Олександр Еллерт згадали також про те, в чиїй квартирі вони живуть, і з чого складається їхній побут.

“Холостячка“ Ксенія Мішина розповіла, як приховувала стосунки з Сашком після проєкту – today.ua
Українська актриса і сценарист студії «Квартал 95» напередодні Нового року побували в студії програми «Світське життя», повідавши ведучій Катерині Осадчій про своє особисте життя.

Ксенія Мішина розповіла, що через три дні після закінчення зйомок проєкту вони з Сашком вирішили жити разом. Закохані орендували нову квартиру і перебралися туди.

Говорячи про побутові проблеми, «Холостячка» повідомила, що таких поки не було. Незабаром після зйомок актриса почала роботу над новим проєктом і практично не бувала вдома. У цей час Олександр переїжджав з речами, і сваритися часу не було.

Пара також розповіла, як їм вдавалося приховувати стосунки після зйомок до того, як «Холостячку» показали в ефірі. Закоханим доводилося ховатися, не можна було з’являтися разом. Саша і Ксюша домовлялися ходити в різні магазини та повертатися в під’їзд окремо через якийсь проміжок часу.“Холостячка“ Ксенія Мішина розповіла, як приховувала стосунки з Сашком після проєкту

«І ми звикли. Ми навіть зараз можемо йти…. я трохи далі. І він постійно на мене кричить, чому ти так далеко!» – жартома зазначила Мішина.

До того ж приховувати довго відносини «Холостячці» і переможцю не вдалося. Через кілька днів шанувальники по фотографії Ксюши в соціальних мережах виявили, що Еллерт виграв шоу.

«Спочатку було дуже складно. Але на третій або на четвертий день я взяла у Саші машину, тому що моя була в ремонті. Я поїхала, зробила селфі. А у нього ремені безпеки червоні. І все. Все це розлетілося в Інстаграмі. І тут же стали писати, все, це Сашина машина, і він переможець», – розповіла актриса.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.