У Польщі пропало подружжя заробітчан з Львівщини. Максимальний репост

Повідомляється, що 20 грудня заробітчанка Надія Околіта з с. Ясенів Бродівського району подзвонила додому з Польщі. Після цього дзвінка, з’язок з Надією пропав, її чоловік, котрий також був з нею на заробітках, не виходить на зв’язок.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на “ЛМН“.

“Мама з вітчимом не один раз уже їздили у Польщу. І ще ніколи такого випадку не було. Вони нам завжди телефонували. Та й ми могли до них додзвонитися. Востаннє з мамою розмовляла 20 грудня. Вона казала, що працює на заводі, який займається капустою. Планувала після Різдвяних свят повертатися додому. Після цього більше дзвінків від неї не було. Коли телефоную їй, «абонент поза зоною досяжності». Така ж ситуація з вітчимом. Де вони? Що з ними?”, – розповідає донька Надії Околіти Оксана.

Також, жінка говорить, що до неї телефонували невідомі люди, мовляв бачили ї маму з вітчимом у Варшаві.

“Якась жінка каже, що бачила маму на автовокзалі Дворець Заходний. Вона ніби казала, що додому поки не збирається, бо ще хоче трошки підзаробити. Але нехай би нам зателефонувала, бо ми з братом собі місця не знаходимо”, – доповнює донька Оксана.

Якщо комусь відоме місце знаходження Надії Околіти та її чоловіка, або володіє будь якою інформацією, відносно зниклих, просять телефонувати на номер «102» або на «0 68 905 5283» (донька Оксана).

Даний випадок далеко не перший, коли зв’язок з нашими заробітчанами пропадає з певних причин. Так нещодавно розшукували дівчину, яка їхала з Польщі на Україну.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.