Люди допоможіть! Наш синочок бореться з агресивним раком, благаємо вас про допомогу: “Врятуйте Артемка”

4-річному Артемку, який бореться з раком потрібна термінова допомога. В череві дитини утворилась велика рабдоміосаркома.


Про це повідомили на сторінці “АРТЕМ sos” у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що життя родини 4-річного Артема Мацюка вмить змінилось кілька місяців тому. У хлопчика раптово почав боліти живіт та ніжки, тому батьки звернулися до лікарів за допомогою. Медики провели обстеження і діагностували у нього ракову пухлину – ембріональну рабдоміосаркому черевної порожнини.

Зараз мама разом зі своїм синочком перебуває у Хмельницькій обласній дитячій лікарні в гематологічному відділені. Тут хлопчик прийняв 2 курси хіміотерапії, всього йому призначили 9 курсів. Через те, що пухлина у хлопчика досить велика, вже з першої процедури стан хлопчика погіршився, тому лікарі прийняли рішення провести термінову операцію.
Зараз лікування дається хлопчику дуже не просто, з’являються побічні ефекти. Але Артемко мужньо бореться.
«Лікарі говорять, що операція з видалення пухлини може бути проведена після чотирьох курсів хімії. Батьки звернулися у клініку з Барселони і вона виставила рахунок в сумі 224 тис. євро, не включаючи проживання. Ця сума для сім’ї Артемка не є підйомною.», – просять волонтери малюка.

Наразі волонтери зібрали вже 22 тисячі євро. Якщо вас не залишила байдужим історія Артема, то допоможіть врятувати йому життя.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк
Грн 4149 4993 8177 7562
Євро 5363 5420 1382 5683
Долар 5363 5420 1382 5691
Мацюк Василь (тато)

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.