Йому було тільки 18. Він поїхав на заробітки щоб допомогти хворій мамі, але поляк цинічно обірвав його життя

У Польщі у фатальній аварії загинув 18-річний вінничанин Олександр Івашко, ще троє українців отримали серйозні травми. На жаль, Саша був єдиною дитиною у матері. Тільки йому виповнилося 18 років хлопець зразу поїхав на заробітки, щоб хоч трохи допомогти безробітній і хворій мамі, але нажаль страшна аварія обірвала його молоде життя. Мати вбита горем більше тижня чекала своєї вбитої дитини, бо перевезти з Польщі в Україну під час локдауну дуже важко.

Про це інформує “33 канал“, передає “Це моя Україна”.

На заробітках Олександр працював металообробником. Завжди був спокійним та толерантним по відношенню до інших людей. Ніколи не звертав уваги на тих, хто цькував українців. Цього ж вечора після роботи прощались з колегами. По дорозі додому заїхали в магазин. І тут почалось…

Навіжений 30-річний поляк почав ображати та принижувати Сашка, бо той українець. Як відомо з власних джерел, поляк був під наркотиками, певно, і не тямив, що казав. Але коли Сашко почав захищати гідність свою та своєї країни, між хлопцями виникла суперечка, яка ледь не переросла в бійку. Бо, за словами поляка, українці не варті того, щоб працювати в Європі. Тому після сварки поляк помчав на своїй автівці за нами — українцями. За кілька метрів від магазину на шаленій швидкості в`їхав у автівку хлопців.

ДТП стала фатальною. В машині були 4 українці. Двоє, що сиділи ззаду, постраждали найбільше — Саша втратив сві­домість, але хлопці відчували що він ще дихав. Приїхали «швидка», по­ліція та рятувальники. Олександра доставили в лі­карню в Ополе. Відразу зробили складну операцію, в нього були внутрішні кровотечі. Лікарі казали, що шанси на життя є. Тому друзі до останнього сподівались, що він виживе. Але, на жаль, він не вийшов з другої коми. Ось так обірвалося життя молодого заробітчанина.

Поховають хлопця на батьківщині у Вінницькій області. Співчуття рідним і близьким.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.