Карантин до 2022 року: у Кабміні розкрили деталі

Сфери культури, гостинності та креативні індустрії зможуть працювати з дотриманням усіх правил карантину попередньо з 25 січня, заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

В Telegram-каналі він розповів про підсумки наради з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем з питання продовження карантину через епідемію коронаврусу.

“Обговорили з прем’єр-міністром заяву щодо можливого карантину до кінця 2021 року. Прем’єр запевнив, як тільки Україна знову повернеться до адаптивного карантину (попередньо, з 25 січня), сфери культури, гостинності та креативні індустрії зможуть працювати. Звичайно з дотриманням всіх правил карантину. І дивлячись на статистику захворюваності в країні”, – написав Ткаченко.

Міністр нагадав, що режим надзвичайної ситуації, яким обумовлюються карантинні правила – і суворіші як зараз, і полегшені – діє по 28 лютого.

“І очевидно, що питання продовження карантину буде вирішуватися протягом весни. Однак, в будь – якому випадку обмеження будуть постійними, що дозволить бізнесу прогнозувати і планувати свою діяльність”, – додав Ткаченко.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.