Зникла після візиту до лікаря: у Львові розшукують 31-річну вагітну жінку

У Львові розшукують 31-річну вагітну Оксану Бекеш. Мати двох дітей зникла дорогою з пологового будинку на вулиці Раппопорта у п’ятницю, 15 січня. Відомо, що незадовго до зникнення її обікрали. 17 січня Шевченківський відділ поліції оголосив Оксану Бекеш у розшук. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у поліції, 15 січня дорогою до лікаря Оксану Бекеш обікрали у маршрутці. Жінка мала з собою тисячу гривень і документи. Її паспорт і порожній гаманець знайшли за кілька годин.

Про неприємний інцидент жінка розповіла своєму лікареві під час консультації. Він вже розповів поліції, що жінка була у пригніченому та депресивному стані.

Після візиту до лікаря Оксана Бекеш мала повернутися додому на вулицю Брюховицьку, де вона мешкає разом із сім’єю, однак з 13:00 п’ятниці зв’язок із нею відсутній. Жінка не має з собою ані телефону, ані грошей.

За словами чоловіка, ані у день зникнення, ані перед тим вони з дружиною не сварилися.

Оксана Бекеш була одягнена у плащ бордового кольору, чорні штани та сіро-чорний шалик, взута у чорні чоботи до колін. Усіх, хто знає, де може бути жінка, просять терміново дзвонити до поліції – 102. Жінка перебуває на третьому місяці вагітності.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.