Київстар і Vodafone безкоштовно обмінюють абонентам старі смартфони на нові

Київстар і Vodafone запустили послугу по безкоштовному обміну старих смартфонів на нові. Якщо ви хочете придбати новий смартфон, то вам буде вигідніше отримати його в обмін на старий, ніж, наприклад, продавати на OLX.

Дана послуга час від часу діє у всіх мобільних операторів. Її принцип простий: ви приносите свій старий смартфон в офіційний магазин мобільного оператора, де його оцінюють. На відповідну вам суму ви обираєте собі новий телефон. Потім вартість старого телефону віднімається від суми нового. Якщо, наприклад, ваш старий смартфон оцінили в три тисячі гривень, а новий коштує п’ять, то доплатити вам доведеться всього дві тисячі.

Обміняти можна не всі моделі. У магазинах Київстар найчастіше обмінюють Samsung Galaxy і Huawei Y3 / Y5 на нові Samsung серії А. Якщо, наприклад, старий Xiaomi Mi A1 оцінюється в вісімсот гривень, то ціна нового смартфона становить від 3 до 3,8 тисяч.

Оцінити свій телефон і оформити заявку на його обмін, можна в режимі онлайн. Програма обміну телефонів від Київстар існує близько двох років. За цей час нею скористалися понад 7 тисяч разів. Абсолютним лідером з обміну є модель Samsung J3 2016 (J320H), а також Xiaomi Redmi 4X.

Vodafonе дозволяє клієнтам міняти старі смартфони і на побутову техніку. Що стосується цін, то для порівняння, Xiaomi Mi 10 lite можна здати за 4700 гривень, тоді як нова модель цього смартфона коштує 8-12 тисяч гривень

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.