ПриватБанк роздає клієнтам по 500 гривень при оплаті комуналки: як отримати гроші

ПриватБанк запустив нову акцію для своїх клієнтів. Власники карти Visa мають шанс отримати 500 гривень на оплату комуналки. Взяти участь в акції “Вдома тепліше” можуть клієнти ПриватБанку, які оплачують карткою Visa комунальні послуги, інтернет або телебачення вперше за 90 днів в Приват24.

Платіж за комуналку, за умовами акції, повинен бути вище 100 гривень. Щоб стати учасником акції, потрібно обов’язково зареєструватися на сайті компанії. Участь безкоштовна.

Призи в розмірі 500 гривень на карту Visa отримають 300 переможців протягом всього терміну дії акції (з 20 листопада по 20 лютого). Платежі можна здійснювати будь-якою гривневою карткою Visa від ПриватБанку.

Компенсація буде виплачена на ту ж карту, з якої була здійснена оплата комунальних послуг. На сьогоднішній день до акції “Вдома тепліше” приєдналося вже 11 232 осіб.

Крім того, ПриватБанк також пропонує своїм клієнтам до 31 січня включно отримати гарантований кешбек в сумі 50 гривень за оплату покупок через Google Pay і карткою Mastercard. Гроші будуть зараховані на карту протягом 10 днів після закінчення акції.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.