Українець якого жорстоко побили в Парижі починає виходити з коми: рідні просять допомогти знайти свідків

Хлопець з України на ім’я Юрій, який після побиття групою невідомих у столиці Франції 15 січня перебував у штучній комі, починає повільно з неї виходити. Лікарі дають оптимістичні прогнози.

Про це його Юрка Наталія Крученик-Фаргат розповіла газеті Le Figaro, передає “Це моя Україна”.

Він повільно починає прокидатися, я бачу, що він дуже схвильований. Лікарі кажуть, що це нормально. Він досі інтубований і ще не говорив», — говорить мати хлопця.

За її словами, лікарі починають пробудження після тижневої коми та шестигодинної операції. Після побиття у хлопця виявили травму голови з декількома серйозними переломами, гематому між мозком і черепом, контузію головного мозку, а також перелом носа, пальця та кілька синців.

У наступні дні після нападу родина почала шукати свідків і розклеїла плакати в районі, де відбувся інцидент. Здобуту інформацію вони передають правоохоронцям. Мати каже, що їм «потрібно багато додаткових деталей» нападу.

«Я розмовляла з іншими жителями мікрорайону. Вони мені підтвердили, що сюди часто приїжджають дуже агресивні банди», — розповідає вона.

Також, за словами матері, Юрій не мав якихось ворогів. Працівники його школи, яку цитують кілька ЗМІ, кажуть, що він — «хороший учень, агресія проти якого шокувала та дивувала».

Нагадаємо, 15 січня о одному з центральних округів Парижа, недалеко від Ейфелевої вежі, був жорстоко побитий 14-річний Юрій. Це сталося близько 18:30, коли Юра разом з друзями повертався з коледжу. На них напала група близько 10 осіб в масках, озброєна металевими палицями, битами і ножами. Всім вдалося втекти, за винятком постраждалого Юрія.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.