“Голос країни 2021” потрапив у скандал вже після першого випуску

Голос країни 2021 тріумфально стартував у неділю, 24 січня. Одинадцятий сезон отримало статус “Перезавантаження”, однак багато прихильників конкурсу талановитих українців лишилося невдоволеними.

Річ у тім, що після показу першого ефіру на YouTube почали з’являтися окремі відео з виступами всіх учасників. Проте кожен з роликів виявився обрізаним – на ньому лише виступ вокалістів без реакції суддів, вибору зіркового тренера і навіть історії учасників, пише РБК.

Через це фани шоу з України та інших країн, які не мають змоги чи б то бажання дивитися “Голос” по телевізору, почали обурюватися.

Як приклад, наведемо виступ колишнього учасника групи “Сальто назад”. Вокаліст виступає під іменем Саша Таб і зізнався, що прийшов на проєкт, аби перезавантажити себе і свою творчість. Він виконав “О, мамо” гурту “Сальто назад” і потрапив до команди Діми Монатіка.

Фани шоу залишають безліч гнівних вокалістів, а дехто навіть прощається з “Голосом” через таке нововведення. Ось деякі з відгуків:

Голос, ви втратите перегляди в ютюбі через обрізану версію. Почитайте коменти!

Чому немає реакції суддів? Невже так складно викласти повну версію? Повне розчарування!

Люди, у яких немає можливості подивитися голос по ТБ: “Ну да, ну да… Пішли ми…” Ні коментарів суддів, ні історій учасників, я так чекала Голос…

Жах! Ні коментарів суддів, ні Дана! До побачення.

Без коментарів журі нецікаво дивитися. Погано ви так придумали! Хто згоден, палець вгору.

Зробіть що-не будь, я вже 10 років без телевізора. Дайте повну версію.

Ви гоните чи що? Голос – це проект про людей, про долю і роботу з професійним тренером. До чого ці нарізки дурні? Стільки чекати старту проекту, щоб відразу ж розчаруватися. Клас, дякую дуже

Що за жах?! Якщо я з Білорусі, я не можу подивитися повну версію ні на YouTube, не на офіційних сайтах 1+1! Вечір зіпсований. Я оформила підписку, але і це не допомогло. Що за фігня!?

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.