3 скандальні сукні на Оскарі 2017 – голосування

Церемонія вручення Оскара 2017 вже позаду, а обговорення зіркових нарядів не вщухають. Факти ICTV зібрали 3 скандальні сукні, які по-справжньому оконфузили знаменитостей.

Приміром, маловідома американська актриса Бланка Бланко на врученні премії Оскар 2017 вирішила привернути до себе увагу жовтою сукнею з відвертим вирізом і “ліхтариками” на плечах.Однак шикарна сукня від Lanvin зіграла з 36-річною Бланкою злий жарт: через надто відвертий розріз фотографи змогли розглянути бежеві стринги актриси.

 

Відзначилася на Оскарі і співачка Кеті Перрі. На традиційній вечірці, організованій після церемонії вручення премії, вона з’явилася у блискучій сукні від Jean Paul Gaultier.

У наряді, вкритому паєтками, співачка виглядала чудово. До того моменту, поки сукня не розійшлася ззаду по шву. Пікантний знімок 32-річної співачки моментально облетів Twitter.

Не обійшлося без курйозу у відомої співачки Мерайї Кері. Діва вирішила здивувати всіх сукнею Philipp Plein зі сміливим декольте та розрізом.

Відверта сукня з принтом рептилії чудово підкреслила апетитні форми Мерайї Кері. Проте в якийсь момент здалося, що груди співачки насилу вмістилися у тісний корсет.

BEVERLY HILLS, CA – FEBRUARY 26: Recording artist Mariah Carey attends the 2017 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 26, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.