У Броварах підробляли елітний алкоголь та тютюн

Працівники оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Київській області, в рамках проведення спецоперації «Акциз-2017» на території м. Бровари виявили та припинили реалізацію незаконно виготовленої алкогольної продукції елітних торгових марок та тютюнових виробів без відповідної ліцензії та інших дозвільних документів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС Київської області.

«За результатами проведених обшуків з незаконного обігу вилучено 490 літрів фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів в скляних пляшках та в картонних коробках типу «Бегін Бокс» з назвами елітних торгових марок («Kvint VSOP»,»KvintMonte», «Фінляндія Стравбері», «Фінляндія ВінтерЕдишн», «Метакса», «Алізія», «Єльцин», «Джек Деніелс»), 60 літрів спирту, 500 пачок сигарет «Прима срібна» з марками акцизного податку, які мають ознаки підробки, та автотранспортний засіб орієнтованою вартістю 130 тис. гривень», – йдеться у повідомленні.

Також під час слідчо-оперативних заходів встановлено та припинено діяльність 13 сайтів із продажу фальсифікованої продукції.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.