Поліція затримали чоловіка, який кілька років ґвалтував доньок

В Одесі затримали чоловіка за підозрою у систематичному ґвалтуванні дружини та двох доньок. До поліції звернулись сторонні люди.
Про це повідомляє поліція області.

Жертви насильства були настільки залякані, що тримали все в таємниці не один рік. Чоловік неодноразово судимий за тяжкі злочини.

Доньок, одна з яких і досі неповнолітня, чоловік почав розбещувати, коли їм було 13 та 16 років. Доки було можливим, він переконував дівчаток у тому, що все, що з ними відбувається, нормально. А коли ті стали чинити опір, підозрюваний почав їх бити та залякування.

Зі слів дівчат, вони не наважувалися розповісти про батька матері, бо дуже його боялися. Одна з них перебувала у такому страху, що навіть замислювалася про самогубство. Крім того, жінка і сама була жертвою домашнього тирана та ґвалтівника.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за зґвалтування, триває досудове розслідування. Призначили низку експертиз. Фігуранта затримали. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Крім того, буде дана оцінка діям правопорушника, що спонукали одну з його доньок покінчити з життям.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.