Надія Мейхер вразила своїм виступом на “Голосі країни-11“ і потрапила в команду Тіни Кароль

Четвертий випуск “Голосу країни” здивував глядачів своєю непередбачуваністю. У День всіх закоханих на сцену проекту вийшла Надія Мейхер. Артистка просто хотіла нагадати про себе і перевірити, чи впізнають зіркові колеги її тембр. В результаті “сліпих прослуховувань” Мейхер потрапила до складу учасників шоу в команду Тіни Кароль.

На “Голосі країни” Надія Мейхер виконала одну зі своїх найулюбленіших пісень – Mon mec a moi Патрісії Каас і розгорнула до себе відразу всіх чотирьох тренерів шоу.

Олег Винник, MONATIK і DOROFEEVA аплодували артистці стоячи, а Тіна Кароль навіть видерлася на крісло. Всі судді були готові взяти Мейхер до своєї команди. Але коли настав момент вибору тренера, Надія зізналася, що прийшла не для участі в проекті, але судді, зокрема Тіна Кароль, почали її умовляти залишитися.

“Ти молода душею. Ти можеш тут відкритися. Ми тебе хочемо! Залишайся. Ти знаєш, це ризик, це виклик тобі як” Танці з зірками “. Я пам’ятаю як ти включилася і сказала” Я зможу все “. І тут на” Голосі “ти зможеш”, – заявила Тіна Кароль.

Надія Мейхер довго не думала і все-таки здалася на вмовляння. Вона обрала команду Тіни Кароль.

“Тіночка, ну ти напросилася, я тоді йду до тебе. Але це така для мене авантюра”, – прокоментувала свою участь в “Голосі країни” Надія Мейхер.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.