14-річна Дарія Суднішнікова, яка тільки народила дитину заявила, що вже чекає на другу дитину, від 30-річного чоловіка

Дарія Суднішнікова, яка тільки недавно народила перше дитину оголосила, заявила що вже чекає на другу дитину. Місцеві лікарі в шоці, бо дівчині лише 14 років.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Дарію Суднішнікову знають у всьому світі. Рік тому ЗМІ поширили новину про те, як була вагітною ця 13-річна дівчина. Тепер 14-річна Дарія буде мамою вдруге.

Дівчина зізналася, що перший раз завагітніла, бо її зґвалтував старший Степан, який навчався в середній школі. Після народження дитини це підтвердили тести ДНК. Але Дарія ще раз вразила світ.

Дарія похвалила Instagram, що у неї друга вагітність. Там вона опублікувала фотографію з тестом на вагітність та коротким коментарем “знову вагітна”.

 

Хто батько цього разу?
Мати-підліток заявила що у неї буде дитина з 30-річним чоловіком. Більше подробиць про нього вона не розкрила. Дарія Суднішнікова після народження первістка стала дуже популярною в інтернеті. Її запрошували на численні шоу, і вона використовувала це для розвитку облікового запису в Instagram. Сьогодні за ним слідують майже 150 тисяч. Користувачі Інтернету. Як не дивно саме дівчина з Росії.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.