ЦАХАЛ завдав ударів по об’єктам ХАМАС на півночі Гази

Близько 14:40 ізраїльські танки випустили кілька снарядів по об’єкту бойовиків ХАМАС в районі Бейт-Лахії, на півночі сектора Газа, передають 10-й і 2-й канал ІТВ з посиланням на палестинські джерела.

У прес-службі Цахалу цю інформацію підтвердили. При цьому було відзначено, що атаковані два об’єкти бойовиків ХАМАС, були застосовані не тільки танки, але й кошти військово-повітряних сил.

Мова йде про відповідні дії після обстрілу ізраїльських військових на кордоні сектора і нічного обстрілу з Гази.

Приблизно в 14:35 військовослужбовці ЦАХАЛа, що виконували роботи неподалік від розділового забору з Газою, піддалися обстрілу з автоматичної зброї з території сектора. Інцидент стався біля одного з кибуцов на північ від Гази. Ніхто не постраждав, одному з технічних засобів заподіяно шкоду.

Увечері в середу, 1 березня, на території Ізраїлю зазнала ракетного обстрілу з сектора Гази. Система “Цева пеклом” не спрацювала. Згідно з повідомленням прес-служби Цахалу, випущена терористами ракета розірвалася на території регіональної ради Хоф Ашкелон. Вибух стався на незабудованій місцевості. За наявними даними, в результаті обстрілу ніхто не постраждав, матеріальних збитків завдано не було. Близько полудня 2 березня надійшла інформація про виявлення уламків цієї ракети.

Палестинське агентство Maan повідомляло, що вранці 2 березня ізраїльські військові обстріляли з важких кулеметів цілі в районі Бейт-Лахії. У прес-службі Цахалу заявили, що їм про цей інцидент не відомо.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.