“Донечку врятуйте! Вона помирає.. Їй всього -18″Друзі, хіба вам важко поділитися? Щиро всім вдячні

Донечку врятуйте зробіть максимальне поширення всі..не оминайте нашу біду.

Лікування Анни продовжується, але без вашої допомоги подолати рак родині не під силу!
Щиро всім вдячні.

Хочемо подякувати всім, хто долучився до збору коштів на лікування Ані, дякуємо за вашу щедрість, та готовність прийти на допомогу.

Ми пройшли довгий і тяжкий шлях боротьби з недугою, але на жаль лікування не закінчилось і ми змушені далі боротися з хворобою. Попереду декілька дороговартісних курсів лікування з Brentuximab Vedotin, після проходження якого лікарі рекомендують робити ТКМ, щоб досягти бажаного результату.

На оплату послуг клініки, діагностику, ПЕТ-КТ, анлізи потрібні значні кошти.

Звертаємось до вас з проханням відгукнутися та допомогти зібрати кошти на лікування Ані. Дуже вдячні за розуміння, допомогу та підтримку.

Онисковець Анна Олександрівна, народжена 30.01.2002 року, студентка Рівненського Державного Гуманітарного Університету.

Здається, що у 18 років життя тільки починається: позаду школа, попереду веселі студентські роки, кохання, зустрічі з друзями. Але не так сталося, як хотілося. Доля внесла свої корективи в життя молодої дівчини та кардинально змінила плани на майбутнє, помінявши всі життєві цінності та пріоритети.

Все почалося на початку квітня цього року з підозри на звичайну алергію. А закінчилося для юної дівчини страшним діагнозом: В-клітинна лімфома II стадії агресивного типу.

Ані всього 18 років. Вона потребує негайного, невідкладного і коштовного лікування – потрібна хіміотерапія. Поки, що Анна пройшла променеву терапію та в кінці квітня розпочала курс хіміотерапії (клініка, Лісод, Київська область). Але цього курсу хіміотерапії не вистачить, хімію потрібно проходити ще, для того, аби визначити динаміку та подальші методи лікування.

На обстеження і призначення лікування вже пішла велика сума грошей. За один курс хіміотерапії потрібно заплатити дуже багато грошей. На жаль заощаджень в сім’ї вже немає, оскільки мама працює вчителем в сільській школі, а тато у зв’язку з карантином тимчасово безробітний.

Для родини Анни це величезне фінансове навантаження і без допомоги друзів, благодійників і всіх небайдужих людей воно просто неможливе. В сім’ї крім Ані виховується ще двоє дітей. На даний час дівчина пройшла два курси хіміотерапії. Попереду ще довготривале лікування.

Юна дівчина мріє про той момент, коли зможе повноцінно насолоджуватися юністю, коли нічого не загрожуватиме її життю. Має величезну надію, що скоро буде здоровою.

Інших варіантів Анна просто не розглядає. Вона щиро вірить в позитивний результат лікування і сподівається на підтримку добрих, небайдужих людей. Аня мріє жити та побороти цю страшну хворобу.

Просимо про будь-яку фінансову допомогу! Будь-які пожертви є важливими для сім’ї Анни.

Давайте допоможемо разом врятувати молоде життя!

Документація

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.