Назвали п’ять найфатальніших жінок за знаком зодіаку

Завжди будуть жінки, заради яких чоловіки готові на все, присвячують їм вірші і завойовують країни. Найчастіше такі дами трапляються серед Скорпіонів, Левів, Дів, Стрільців і Водоліїв.

Чим представниці цих знаків зодіаку так приваблюють сильну стать, пояснила астропсихологиня Валентина Віттрок, пише ТСН.

Скорпіон

Народжені під цих знаком жінки чуттєві, велелюбні, але в той же час підступні й хитрі. Вони знають, що володіють природним магнетизмом, тому один погляд виразних очей жінки-Скорпіона здатний полонити чоловіка. Вони звикли одягатися яскраво і так, щоб виділятися на тлі інших. Тому поряд із ними обранці відчувають себе завойовниками найвищих вершин. І якщо сильна стать думає, що це він домігся прихильності такої розкішної дами, це зовсім не так. Зазвичай жінка-Скорпіон сама вибирає чоловіка і приваблює його тонкою грою.

Лев

Левиці красиво одягаються, красиво говорять і мають гарний вигляд. Упевнені в собі жінки, народжені під цим знаком зодіаку, вибирають і чоловіків собі до пари. Таких же яскравих і успішних. Левиці обожнюють грати в кішки-мишки, загострення пристрастей і безодню емоцій. Люблять, щоб їх ревнували і домагалися. Але нерідко отримавши бажане, втрачають будь-який інтерес.

Стрілець

Звернувши свою увагу на певного чоловік, така жінка буде довго вивчати його смаки, щоб усім свої виглядом показати – ось я, та сама твоя єдина. Стрільці готові зробити все, щоб підкорити гідного. Але побачивши на горизонті когось сильнішого і ще нескореного нею, жінка-Стрілець перестане підлаштовуватися під старого обранця і почне розставляти сітки на нового.

Діва

Такі дами мають природну жіночність й елегантність, тому чоловіків до них тягне. Вони зачаровуються м’якістю, стриманістю і розсудливістю. Навіть якщо чоловік їм сподобався, не показуватимуть цього, залишаючись зовні холодними. Але прекрасно усвідомлюючи, що така загадковість обов’язково зацікавить кавалера.

Водолій

Люблять у всьому отримувати тільки найкраще, тому чоловікам буває складно їм догодити. З цієї причини жінку-Водолія навряд чи зацікавить скупий і такий, що не бажає рости, чоловік. Вона віддасть перевагу не тільки розумному, але й тому, хто буде балувати її і робити постійно сюрпризи. А не отримавши бажане, піде шукати більш вигідну партію.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.