На “Холостяк 11” прийшла колишня дружина Андрія Богдана

У п’ятницю, 5 березня, у першому випуску реаліті “Холостяк 11” з’явилася колишня дружина екскерівника Офісу Президента Андрія Богдана – Анна.

На 'Холостяк 11' прийшла колишня дружина Андрія Богдана

Дівчина постала на шоу в ефектній довгій сукні з вирізом, який підкреслив її ноги. Про це OBOZREVATEL стало відомо під час прямого ефіру проєкту (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

“Я була заміжня. Мій колишній чоловік – Андрій Богдан. Щоб мене завоювати і здивувати, він часто робив цікаві стратегії. Літали на повітряній кулі, запускав салюти, подорожі в різні країни світу. З ним я дізналася, як це – плакати від щастя. Він мені подарував весь світ. Я мріяла потрапити до Нью-Йорку, а він здійснив цю мрію”, – згадала Анна.

Як виявилося, Богдан зробив пропозицію руки і серця Анні через три місяці їхнього спілкування. І в підсумку дівчина відповіла: “Так”.

Учасниця розповіла, що Богдан робив усе, щоб завоювати її серце. Весілля пара зіграла на острові Балі (Індонезія) і в шлюбі вони пробули півтора року.

“Було розчарування в людині. Це складно. Я дійсно кохала, але я все ж таки поставила крапку у стосунках. Стосунки, які приносять сльози і біль не потрібні”, – сказала ексдружина Богдана.

Нагадаємо, що екскерівник Офісу президента до весни 2019 року був у шлюбі з Ольгою, яка нині займається підприємництвом. У пари є четверо дочок: Анастасія, Вікторія, Софія і Катерина.

Ексдружина Богдана

Учасниця шоу Анна

Раніше під час прем’єрного випуску реаліті “Холостяк” між головним героєм Михайлом Заливаком і учасницею Анною відбувся перший поцілунок. Чоловікові дуже сподобалася оригінальна поява дівчини.

Також з’явилася учасниця Анастасія з Дніпра, яка, як виявилося, є порноакторкою під псевдонімом Адель. В юності дівчина почала зніматися у фотосесіях ню, а потім розіслала своє портфоліо на відповідні сайти.

ймовірна колишня дівчина головного героя реаліті “Холостяк 11” – бізнесмена з Харкова Михайла Заливака – оприлюднила подробиці їхніх стосунків і назвала чоловіка “закомплексованим нарцисом”.

Михайло Заливако розповів про найнезручніший момент на побаченні, який із ним траплявся. Так, за словами чоловіка, він не любить, коли дівчата лаються матом.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.