У мережі показали фото ймовірного вбивці 7-річної дівчинки з Херсонщини: “вже раз сидів за згвалтування”

Підозрюваним у вбивсті 7-річної Маші Борисової з Херсонищи виявився 62-річний переселенець з Росії. Звати чоловіка Микола. Він вже здійснював подібний злочин у цьому селі.

Про це повідомляє Obozrevatel.

“Ця людина багато років тому зґвалтувала маленького хлопчика. До того ж зробив це в нелюдській формі – покалічив дитину йоржиком для унітазу.

“Цей хлопчик уже виріс. Він став інвалідом, у нього є психічне захворювання. Той нелюд відсидів термін за злочин і знову повернувся сюди. І живе в одному селі з цим хлопчиком”, – розповідає місцевий житель.

Микола В. здійснив спробу суїциду в той момент, коли до нього вдруге постукала поліція. Правоохоронці повернулися по зразки ДНК, а він вирішив, що прийшли його арештовувати, й порізав собі вени. Чим і видав себе. Зараз поліція веде слідчі дії щодо підозрюваного.

Відомо, що в село Щасливе на Херсонщину Микола В. переїхав давно з Росії, де він також відбував покарання за якийсь злочин.

“У нас тут стоять покинуті квартири, тож купити житло не важко. Вони купили квартиру в 2-поверховому будинку. У нього було двоє синів, вони вчилися в нашій школі. Потім ввиросли й поїхали жити в Росію. Його дружина теж ніби від нього пішла”, – говорить місцевий мешканець.

“Також про підозрюваного кажуть, що людина він недобра. Міг чіплятися до молоді, провокувати конфлікт. “Майже завжди він був п’яний. Коли сильно напивався, то в нього була і біла гарячка. Ніде не працює, перебивається тимчасовими заробітками. З батьком Маші він не дружив, але разом вони теж випивали”, – зазначає мешканець Щасливого.

Нагадаємо, тіло 7-річної Маші Борисової знайшли у недобудованій будівлі у селі Щасливе з слідами насильницької смерті.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.