Порошенко перетворюється на Путіна

Журналіст Айдар Муждабаєв намагається напоумити президента Петра Порошенка, застерігаючи його від небезпечної тенденції.

Президент зустрівся з робочими Уралвагон… Харківського тракторного заводу. І ось що він там наговорив:

“Хтось дуже хоче “розхитати човен”, комусь дуже хочеться з прапорами походити по проспектах, вигукуючи: “Геть!”, тому що працювати не вміють. Нічого, навіть собачої будки в житті не збудували, і закликають до дестабілізації ситуації в державі… Ми не дозволимо це робити, нам з такими не по дорозі. Робоча Слобожанщина разом з робочою Галичиною, робоча Полтавщина разом з робочою Одещиною, об’єднавшись, ми, українці, будемо робити все для того, щоб реформувати країну, робити її багатшою, збільшувати потужність виробництва, вийти на дуже важливі результати реформ”.

Що це? На кого розрахована така риторика? Яка “човен”? Яка “собача будка”? Яка ще “робоча Слобожанщина…” з вуст найбільшого олігарха? Порошенко що, російських піарників у себе працевлаштував? Дуже схоже. Тому що вважати народ такими кінченими дебілами можуть тільки вони. Це дуже знайомий для мене стиль, я все це в Росії чув. Вуха в’януть. Неймовірно. Тупо. Розв’язно. Сама м’яка оцінка – ідіотизм.

Петро Олексійович, ви чого? Встаньте біля дзеркала – і по щоках себе, по щоках. Приходьте в себе. Українці не росіяни, ви в курсі цього факту? Через три роки після Майдану ви штовхаєте народу абсолютно путінську “патріотичну” туфту – замість реальних реформ, замість боротьби з корупцією.

Ви, схоже, охренел зовсім, хлопці, на Банковій. Українцям таку парену ріпу не впариш, вони терпіти до себе таке ставлення, як до розумово відсталим, довго не будуть. Не перетворюйтеся в клуб політичних самогубців, це мій вам абсолютно добру пораду.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.