Додаткові руки і ноги, — Захарченко про матчі бойовиків на віджатою «Донбас Арені»

Ватажок терористів «ДНР» Олександр Захарченко розкрив подробиці проведення першого футбольного матчу на захопленій «Донбас Арені» між бандформуваннями «Сомалі» та «Спарта».

«Дам завдання, щоб ці підрозділи підготували команди – нехай зіграють у футбол. Цікаво, як вони будуть грати без зброї, зброя для них – це додаткові руки і ноги, але нехай вони зіграють. Це буде перший матч на «Донбас Арені», — заявив глава ДНР» в коментарі одному з сепаратистських ЗМІ.

Захарченко захопився ідеєю включити ілюмінацію арени.

«Коли вона засяяла, я отримав незабутнє задоволення, тому що ми, донеччани, звикли, що Донбас Арена горить. Вона була символом Донецька, і краса цього стадіону була однією з головних визначних пам’яток. І я спеціально віддав наказ, щоб ще тиждень «Донбас Арена» горіла кожну ніч як в комендантську, так і не комендантську годину. Нехай люди бачать і розуміють, що «Донбас Арена» засвітилась, це символ перемоги, ми до неї йшли майже три роки, перемога близько», — підсумував Захарченко.

Нагадаємо, з 1 березня Захарченко ввів «зовнішнє управління» на всі українські підприємства, що розташовані на окупованих територіях. На наступний день бойовики опублікували список «націоналізованих» підприємств України — в нього увійшла в тому числі і «Донбас Арена».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.