Секс утрьох: учасниця відомого шоу зробила несподіване відверте зізнання

Учасниця 11 сезону шоу “Холостяк” – 25-річна художниця Ольга 3-го випуску покинула проєкт. Холостяк Михайло Заливако вирішив попрощатися з дівчиною, тому що вона не захотіла йому відкритися і розповісти, чим вона займалася у минулому.

Всю правду дівчина розповіла на постшоу “Як вийти заміж”, пише ТСН.

“У моєму житті був секс за гроші”, – відверто зізналася Оля.

Дівчина 2 роки тому жила в іншій країні і зустріла людей, які їй запропонували займатися сексом на камеру.

“Секс був з чоловіком і жінкою. У цей час я також зустрічалася з чоловіками, які мене забезпечували фінансово. Я просто увійшла у смак”, – додала вона.

А до цього часу Оля працювала у Харкові педагогом в школі, вона український філолог за фахом. Дівчина захищала освітні проєкти.

Живучи в іншій країні, її не залишала думка, що вона повинна розповісти про все батькам.

“Я довго виношувала, що для того, щоб мені спокійно жити, мені потрібно, щоб мене прийняли мої найближчі люди. Я зателефонувала своїм батькам і зізналася. Мені мама сказала: “Я здогадувалася, чим ти там займаєшся”, – поділилася спогадами Ольга.

Також Ольга розповіла про своє татуювання – на зап’ясті у неї написано слово “Елітка”. На питання, що це означає, дівчина відповіла: “Це швидше за все у сенсі жарту, чи що?”

Ще вона зізналася, що зараз їй сімейна пара допомагає фінансово.

“Ми зустрічаємося, п’ємо чай. Але секс у нас був. У мене немає упору в те, що я така. Це, наче хобі”, – підсумувала Ольга.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.