Дружина Дзідзьо на зло коханому обзавелася компанією чоловіків та публічно натякнула на розлучення: деталі

Співачка Славія, вона ж Ярослава Хома – дружина популярного артиста Дзідзьо вже не раз розповідала про проблеми у родині. Час приголомшити новим зізнанням?

Михайла Хому вся країна знає під творчим псевдонімом “Дзідзьо”. Він давно вже підкорив всю країну своїм нестандартним образом, яким буквально кидає виклик всій поп-естраді. Втім, за рівнем скандальності співак не поступається своїм колегам: його дружина Ярослава сміливо стала відвідувати інтерв’ю та вести блог в Інстаграмі, паралельно розповідаючи про всі тяготи подружнього життя.

Жінка не раз розповідала, що їй важко, коли над Михайлом домінує його альтер-его. Втім, і це не найгнітючіше у її шлюбі. Виявляється, чоловік багато років пригнічував талант співачки, мотивуючи це тим, що піклується про її безпеку та хоче вберегти від всіх негараздів, що чекають новоспечених зірок у шоу-бізнесі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SLAVIA (@slavia_official)

Ярослава розповідала, що у їх шлюбі були навіть такі періоди, коли Михайло йшов на ніч з дому, повертався під ранок і розповідав, що був на нічній медитації.

Тривожний дзвіночок поступив з останньої публікації артистки. На своїй сторінці в Інстаграмі вона опублікувала світлину в оточенні чоловіків та зробили неоднозначний припис у публікації.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SLAVIA (@slavia_official)

У тексті вона переосмислює шлюб та несподівано починає дякувати за життєвий досвід.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SLAVIA (@slavia_official)

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.