“Я прокинулася, мене трах*є жирний дід”: зірку телесеріалу “Школа” згвалтували у Москві

Відома  (у телесеріалі “Школа” грає “Лолу”) розповіла про те як її згвалтували у Москві.

Про це дівчина зізналася в інтерв’ю YouTube-каналу “Пушка”, передає “Це моя Україна“.

На момент згвалтування дівчині було тільки 17 років. Випадок трапився у Москві. Там Ліза потрапила до компанії ескортниць. На дні народженні однієї з них Василенко щось підсипали у коктейль.

“У мене немає половини спогадів. У мене є початок і кінець. Початок – я сиджу, п’ю, кінець – мене тр*хає жирний дід. Мене зґвалтували. Я пам’ятаю просто, що він зверху, він величезний, а я не можу вилізти… Навіть якщо мама дивитиметься це інтерв’ю, вона почує це вперше”, – розповідає зі сльозами на очах зірка телесеріалу “Школа”.

Артистка пригадує, що вона плакала, кричала, ґвалтівник встав, він, за словами Лізи, перебував під дією якихось важких препаратів. Чоловік розбив телефон Василенко, а вона встигла голою вибігти на вулицю.

“Зупиняється таксі, я не знаю, на що чекати у цей момент. Я дивилася на таксиста і думала, що все закінчиться ще гірше. Мене, певно, тр*хнуть, вб’ють і закопають. Він не нашої національності. Він саджає мене назад і говорить: “Я все розумію. Скажи, куди вести, я просто довезу, аби ти була цілою. Тоді я ох*рєла, що ще є люди хороші” – говорить Ліза.

Таксист довіз Василенко до тої дівчини, у якої вона жила і в якої був день народження, а та їй заявила, що Ліза принижує її друзів, що підводить їх. Наступного ранку Лізи привезли як вибачення новий IPhone.

На запитання ведучої, чому Ліза не написала заяву до поліції, вона відповіла:

“Я була сама. Я не знала, що мені робити. У мене не було на той період ані друзів. У мене був мій аб’юзивний хлопець, який мене п*здить і батьки, які мене не розуміють. У мене нікого більше не було”, – додає Ліза.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.