Анастасія Приходько стала мамою втретє: вагітність приховувала до останнього

Анастасія Приходько повідомила несподівану новину про те, що вона втретє стала мамою. Свою вагітність артистка приховувала до останнього. Вона брала участь в проекті “Маска”, і не хотіла, щоб її через вагітність виключили з шоу. Але вже після фіналу “Маски” Приходько розповіла всім правду.

Під час зйомок шоу “Маска” 33-річна Анастасія Приходько перебувала в положенні. Коли саме вона встигла народити малюка, ніхто не знає. Стать та ім’я дитини Приходько поки також не розкриває.

В пост-шоу “Маски” Настя Приходько зізналася, що виходила на сцену в костюмі “Бабки” на великому терміні вагітності. Її підтримував і завжди був поруч чоловік, який підписував з нею контракт про нерозголошення.

“Я відмовилася від усіх піарників на період зйомок. Саме чоловік їздив на підписання контракту. Вся ця таємниця залишилася в сім’ї. Чоловік весь знімальний процес був зі мною, тому що мені вже було дуже складно. Ми намагалися приховати як могли, але термін був вже великий “, – зазначила Приходько.

Виступи на сцені Приходько давалися непросто. Зірковий детектив Оля Полякова зазначила, що підозрювала про вагітність зірки, так як Анастасія всього лише пару ефірів одягала підбори.

У Анастасії приходько тепер троє дітей. Від перших двох шлюбів вона виховує 11-річну доньку Нану и 5-річного сина Гордія.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.