Поляка-нелегала видворили з України: працював в українців за кусок хліба та пару копійок

У Рівненській області правоохоронці затримали поляка, який нелегально перебував на території України. Як не дивно, поляк проживав у маленьких селах та працював у місцевих мешканців за їжу та незначні кошти. На такі “заробітки” поляк змушений був поїхати через те, що мав великі борги перед банками в Польщі і вирішив переховуватися від своїх кредиторів.

Так, на підставі ухвали суду вчора, 19 квітня, 39-річного громадянина Польщі видворили через пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» із забороною в’їзду в Україну найближчі 5 років.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Виявилося, що цей чоловік покинув територію Польщі близько 10 років тому через великі борги перед банками. З того часу він переховується у різних країнах. Три останні роки він проживав в Україні.

Громадянин Польщі перебував на території України з 2018 року, зокрема на Волині та Рівненщині. Він жив тут без жодних документів, без постійного місця реєстрації та переховувався від правоохоронців. Виявили його поліцейські 10 березня в одному з сіл Млинівщини.

Нелегала помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, що на території Волинської області. Після оформлення необхідних документів та на підставі ухвали суду його примусово видворили з території України до країни походження.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.