Сумська відповіла на критику сестри через публічне життя

Українська акторка Ольга Сумська відповіла на звинувачення старшої сестри Наталії через її публічне життя. Вона розповіла, чому “кожен свій крок” виставляє напоказ у соцмережах.

Ольга пояснила, що звинувачення її сестри нітрохи не зачепили її. Актриса зазначила, що їй немає сенсу ображатися на Наталю, оскільки в них є “інші, вагоміші приводи”, ідеться в інтерв’ю “КП” в Україні “.

“Ми дуже різні за характером. Наталя більш закрита, у неї своє життя, свій простір. Вона ніколи не висвітлює ніяких подій, а я більш активна й комунікабельна. У мене велика кількість підписників, з якими я спілкуюся як в Instagram, так і у Facebook”, – розповідала виданню зірка.

Акторка зізналася, що завдяки її публікаціям у суспільному житті щось змінилося. Крім того, зірка заявила, що використовує соцмережі для висвітлення своєї творчої діяльності, оскільки через регулярні перенесення спектаклів у карантинний період це дуже важливо.

Також Ольга Сумська порадила своїй сестрі бути в цьому розумінні сучаснішою, оскільки Наталя веде більш закритий спосіб життя.

“Я б порадила Наталії В’ячеславівні бути в цьому плані більш сучасною. У наш час ми не можемо стояти осторонь і не бути зареєстрованими у Facebook або в Instagram. Є люди, які не переймаються щодо цього, у них своє життя. Я йду в ногу з часом”, – заявила акторка.

Варто відзначити, що днями Наталя Сумська зізналася, що вимушена утримувати 38-річну доньку з онукою.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.