Дзідзьо і Slavia розлучаються, співак зробив заяву: “Давно хотів”

Зіркове подружжя співаків Дзідзьо (Михайло Хома) та Slavia вже 9 місяців не живуть разом та збираються офіційно розлучитися.

Як йдеться у програмі “Світське життя”, у стосунках вони перебували 20 років.

“Тема складна. Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Тому, ми лише хочемо це зробити гарно, красиво. Ми це ухвалили тверезо, розумно, обдумували і зрозуміли, що це буде найкраще”, – розповів Дзідзьо.

Колишня кохана раніше заявляла, що Хома не хотів дітей та натякала, що він її зраджував, на що співак відповів ухильно.

“Всі ті роки я був на роботі, працював. Я давно хотів трішки розібратися, але не було часу. У карантин зрозумів, що треба жити в добрі, не ображати одне одного. А деколи, щоб це сталося, треба просто відпустити людину і дати волю”, – зазначив виконавець.

Також Дзідзьо розповів, що почав зустрічатися з Ярославою ще коли вони були дітьми та нічого не розуміли у стосунках.

“У мене тато помер, мама за кордоном, в неї батьки розлучилися. Просто діти йшли до лісу і не знали, чи то треба казати, коли тебе щось не влаштовує. Ми не знали, як це робити, просто терпіли дещо. У нас і добре було так само. Треба було подорослішати, щоб зрозуміти і деколи треба визнати, що є щось не так”, – додав він.

Також Дзідзьо зауважив, що життя не закінчується, а їм варто відпустити одне одного і подякувати.

Нагадаємо, раніше дружина DZIDZIO, співачки Ярослава розповідала, що її коханий часто ходить на нічні медитації і до того ж не попереджає про це.

“Я хвилююся, не сплю і всіх піднімаю на вуха, а він вранці дзвонить і каже, що був на медитації”, – розповіла знаменитість.

Також Slavia зазначила, що вже змирилася з такою поведінкою чоловіка.

Також співачка зізналася, що ревнувала чоловіка до артистки Ольги Цибульської, оскільки та не спростовувала чутки про те, що у неї з DZIDZIO нібито роман, а навпаки – підігрівала їх.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.