Руслана була на заробітках в Італії, залишивши чоловіка з синочками: “Пробач, я вагітна”

Зазвичай у суспільстві існує думка, що зраджують лише чоловіки, та зазвичай у розпаді сім’ї звинувачують перш за все чоловіка. Проте, так не скажеш про сім’ю героїні цієї історії.

Молода українка Руслана під час навчання у медичному училищі проходила практику в приміському селі. Там вона закохалася у працьовитого та гарного хлопця, після чого вони одружилися та народили двійко дітей. Коли жінці набридла робота фельдшерки і вона забажала поповнити ряди заробітчанок, її чоловік Арсен не став забороняти, але несміливо обмовився що, може, не варто їхати, та відповідь почув категорично:

– А що, ти поїдеш? Там з тебе толку буде мало. А я економитиму на всьому, зароблю грошей, квартиру в місті купимо. Досить місити сільське болото.

Після цього Руслана поїхала на заробітки до сонячної Італії. Уся хатня робота та виховання синів лягло на плечі чоловіка, всі ці справи він паралельно поєднував з роботою.

Поки жила Арсенова мати, то особливих труднощів не виникало – хлопці були чисті й нагодовані, а після її смерті жилося не з медом. Зароблених грошей Руслана у сім’ю чомусь не давала, як обіцяла, а переказувала на банківську картку.

– Ти розтринькаєш мої гроші направо-наліво, ще коханку собі заведеш та й утримуватимеш її на мої кревні, зароблені. Знаю я вас, чоловіків. Жінки за кордоном тяжко ґарують, а ви тут пропиваєте і прогулюєте гроші з коханками, – виголошувала вона Арсенові.

Сперечатися з жінкою було марно, тим більше, що навчилися жити й без її грошей. Арсен у приватній фірмі заробляв непогано. Дружина приїжджала щоліта та завжди привозила синам подарунки, дещо припадало й Арсенові. Вона заявляла, що на дрібниці гроші витрачати не буде, бо хоче придбати гарну квартиру у місті.

Всі вони мріяли аби швидше настав той день, бо у батьківську хату, яка потребує ремонту, не хочеться вкладати кошти. То вже якось переб’ються з печі та й на припічок. Руслана сказала, що вже недовго залишилося чекати.

Але одного літа жінка приїхала зовсім інакша, якась загадкова і водночас радісна, щаслива. Потішила дітей, що скоро приїде назовсім. Але наобіцявши золотих гір, вона знову поїхала на заробітки.

А через місяць було шоковане все село: Арсена викликав адвокат і ознайомив його з документами про розлучення. З’ясувалося, в Італії один синьйор Джованні вже давненько накинув оком на Руслану, а та відповіла йому взаємністю. Мало того, вона вже й завагітніла від нього. Звісно, що українські пасинки італійцеві аж ніяк не потрібні.

Такий вчинок мами ранив хлопчиків назавжди. Час звісно загоює рани, але мати-зозуля напевно не дочекається від них прощення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.