“її було тільки 18”: молода дівчина загинула в трагічній ДТП з елітним Infinity в Києві

В Києві трапилася смертоносна аварія, в наслідок якої загинула 18-річна дівчина. Як відомо, елітний автомобіль Infinity влетів спочатку в дерево, а потім протаранив стовп і перекинувся. В автомобілі перебувало троє осіб: двоє молодих пасажирок та 25-річний водій. Водія і одну пасажирку з травмами доправили до лікарні, а ось 18-річна Олександра померла на місці ДТП.

Про це повідомляє “Це моя Україна“.

Як повідомив сам затриманий водій, за кермо він сів, коли хильнув вина – гостювали у батьків загиблої дівчини.

Про цю аварію влучно написав на своїй сторінці у фейсбук Antonov Vladyslav:

“Любі дівчата. Я безумовно розумію що п’яні компанії і погоні вночі по Києву це круто і цікаво. Але ви також повинні розуміти і ризики, які несе такий спосіб життя.

Сідаючи в автомобіль до п’яному водієві ви істотно знижуєте шанси дожити до ранку.

Я нікого не засуджую, просто наступного разу коли будете сідає в автомобіль до п’яного хлопця в його суперкрутий Інфініті або ніссан Теана, згадайте дівчину Сашу, 18 років. А ви будете сідає і кататися, так влаштована природа і я навіть не намагаюся їй заважати, сам таких катав в молодості, але тверезий.

Попередньо, винуватець аварії вже випущений з ізолятора “в зв’язку з різким погіршенням здоров’я”, хоча шевченківський суд підтвердив утримання під вартою – винуватці смертельних ДТП в Україні фактично завжди різко стають епілептиками або інсультніками”

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.