У Туреччині закрили готель через вечірки з туристами без масок: серед порушників були українці

В курортній Анталії в розпал локдауну через вечірку туристів з України, Росії і Білорусі закрили великий готель.

Про це інформує “Думская” з посиланням на “Укрінформ”.

Йдеться про новий п’ятизірковий готель «Bosphorus Sorgun» в районі Манавгат. Як стало відомо, 2 травня там відзначали Великдень гості з сусідніх країн. При цьому вони організували масове святкування. Зібралося близько п’яти сотень осіб. Всі веселилися без масок і не дотримувалися дистанції.

Це все гуляння зняв на відео аніматор з України, який жив в іншому готелі та прийшов відпочити в «Bosphorus Sorgun». Ролик потрапив в мережу – і на скандальний інцидент відразу відреагували представники місцевої влади.

Після перевірки і невеликого розслідування готель вирішили закрити. Більш того, у закладу відкликали туристичний сертифікат, без якого його власники не зможуть вести подальшу діяльність. Гостям довелося ночувати в інших готелях, куди їх розселили.

Варто зазначити, що попередньо до 17 травня в Туреччині введений строгий локдаун і цілодобову комендантську годину. Однак ці обмеження майже не стосуються приїжджих, які тимчасово перебувають на території країни. Багато готелів для туристів залишаються відкритими. Але при цьому влада ретельно стежать за тим, як курорти дотримуються карантину, і закривають за грубі порушення.

Відео з місця подій:

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.