«Важить 7 кг.»: Опубліковано фото дивовижної сукні, в якій українка вийде на конкурс «Міс Всесвіт»

На це вбрання пішло 15 метрів тканини

Фінал конкурсу відбудеться 16 травня.

Українська королева краси Єлизавета Ястремська вже прибула в Маямі, де відбудеться конкурс «Міс Всесвіт». Красуня показала, як виглядає її національний костюм для конкурсу.

З нею прибула і її диво-сукня.

Впродовж місяця сім майстринь виготовляли фантастичну чорно-білу сукню з глибоким декольте, металевою вставкою та крилами на плечах

Сукня має назву «Душа – Витинанка». Вбрання виконано дизайнеркою Наталією Шевчук. Команда із семи майстрів працювала над ним цілий місяць, загальна вага цьогго вбрання становить близько 7 кілограмів.

Загалом дизайнери тут використали близько 15 метрів атласної тканини білого і чорного кольорів.

При чому, завдяки унікальній технології зробили так, щоб тканина виглядала наче це папір, але при цьому, незважаючи на величезну кількість порізів, сукня не втрачає фори а тканина не розповзається.

Вечірню ж сукню для виходу на сцену «Міс Всесвіт» українці пошив модний будинок Maxima.

«Ми дуже раді тому, що таке масштабне шоу як «Міс Всесвіт» буде проходити, незважаючи на пандемію коронавірусу, яка, як і раніше, існує у світі.

Для нас великим проривом є те, що конкурс все-таки відбудеться. Ліза – дуже сильна учасниця і вона абсолютно готова до цього змагання.

П’ять місяців тривала її інтенсивна підготовка і ми впевнені, що вона гідно представить нашу країну на заході міжнародного масштабу», – розповіла президент «Міс Україна Всесвіт» Ганна Філімонова.

Як проходитиме конкурс
У конкурсі візьмуть участь представниці з 74 країн. Корону своїй наступниці передасть «Міс Всесвіт» -2019 Зозібіні Тунзі з Південно-Африканської Республіки. Фінал конкурсу транслюватиметься у всьому світі 17 травня, о 3:00 (за українським часом).

Нагадаємо, «Міс Україна» могла так і не потрапити на конкурс «Міс Всесвіт» у Маямі, адже їй не давали візу в США. Візових офіцерів збентежило те, що рідна сестра Єлизавети Ястремської одружилася з американцем і проживає з ним в Маямі, а сама красуня незаміжня і не має дітей, що відповідає вимогам конкурсу.

Після публічного розголосу дівчині таки дозволили в’їзд до США, а в посольстві США пішли назустріч – спростили процедуру запису на другу співбесіду попри суворий карантин.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.