Під Полтавою 15-річний хлопець зізнався у зґвалтуванні дівчини, яку згодом знайшли мертвою

У Полтавській області 15-річний підліток, підозрюваний у зґвалтуванні 17-річної дівчини, яка померла після отруєння алкоголем, визнав свою провину.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України. Зазначається, що 7 травня Комсомольський міський суд Полтавської області узяв його під варту на 60 діб без права внесення застави.

“Під час обрання запобіжного заходу підозрюваний повністю визнав свою вину у скоєнні інкримінованого йому злочину”, – сказано у повідомленні.

У поліції нагадали, що здійснюють розслідування за трьома статтями Кримінального кодексу України: умисне вбивство (ч. 1 ст. 115) зґвалтування неповнолітньої (ч. 3 ст. 152) та ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, якщо це діяння спричинило смерть потерпілої особи (ч. 3 ст. 136).

Крім того, поліцейські встановили 39-річну місцеву мешканку, яка продала горілку неповнолітньому із компанії, в якій відпочивала померла. Відносно неї поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 156 КУпАП.

Нагадаємо, інцидент трапився 30 квітня. У поліції розповіли, що тіло дівчини місцеві жителі виявили на узбіччі дороги села Бреусівка. За версією слідства, вона гостювала в будинку знайомого в компанії двох 15-річних юнаків, 17-річної дівчини і 20-річного молодика. Вони разом вживали спиртні напої.

У свідоцтві про смерть дівчини судово-медичним експертом зазначено, що вона померла внаслідок отруєння алкоголем, набряку головного мозку та токсичної енцефалопатії.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.