У Львові з вікна 8 поверху, випала 2-річна дівчинка, дитина померла

Сьогодні, 10 травня у Львові, з вікна 8-го поверху випала 2-річна дівчинка.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Як ідеться у повідомлені, близько 8:30, в поліцію повідомили, що з вікна багатоповерхівки на вулиці Шевченка у Львові випала дитина.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, 2-річна дівчинка випала з вікна восьмого поверху.

Правоохоронці які працюють на місці події з’ясовують усі обставини трагічного випадку, та вирішують питання про його правову кваліфіуацію.

Також, як повідомляє депутат Львівської міської ради, керівник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич, що до інциденту може бути причетна мама дитини. Як він написав у своєму Facebook, у жінки є проблеми з алкоголем. І після того як дитина випала з вікна, мати вийшла і пішла у невідомому напрямку, в подальшому її затримали поліцейські.

Як повідомляє Зінкевич, хоч правоохоронці офіційно не підтвердили причетність матері до даної події, однак за його інформацією жінка причетна до цього. Токож, керівник “Варта-1” повідомляє, що в жінки є проблеми з психікою, і під впливом алкоголю. Жінку затримано.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.