Путін хоче зсередини підірвати Україну – генерал-майор ЗСУ

Президент Російської Федерації Володимир Путін хоче зсередини підірвати Україну будь-яким способом.

Russian President Vladimir Putin holds a video conference meeting with Deputy Prime Minister Tatyana Golikova and head of the Russian consumer health watchdog Rospotrebnadzor Anna Popova in Moscow, Russia April 23, 2021. Sputnik/Alexei Druzhinin/Kremlin via REUTERS ATTENTION EDITORS – THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.

Таку думку в ефірі “Прямого” висловив Герой України, генерал-майор ЗСУ, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Ігор Гордійчук.

“Чому війна гібридна? Він (президент РФ Володимир Путін – ред.) же сам КДБ-шник. Практично в них цей тоталітарний режим, плюс вони залучають не тільки пряму силу, а й м’яку силу – інформаційну, в тому числі релігію. Чому ми так за церкву українську, за Православну церкву України? Тому що він використовує ці слабкі місця”, – сказав Гордійчук.

Він зауважив, що для Путіна наркотики, бандити, гопники й всяка інша наволоч, а не тільки збройні сили, є складовою цієї гібридної війни.

“Він тут хоче зсередини підірвати Україну. І це вже зрозуміли в Офісі президента багато хто. Може, не всі, а більшість зрозуміли, в чому проблема. Він же не бачить Україну як незалежну. Це ідеологічна складова. Тут не питання Криму чи окупованих Донецька чи Луганська. Тут питання ідеології: що Україна його не цікавить ніяк, а тільки як васальна країна”, – додав Гордійчук.

Раніше ветеран АТО і блогер Олексій Петров заявив, що російські ударні угруповання нікуди не зникли з кордону України.

Військовослужбовці морської охорони Державної прикордонної служби України у середу, 12 травня, виявили перебування неподалік міста Чорноморськ Одеської області російського ракетного корвета “Павло Державін”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.