Все, що ви хотіли б знати про італійців

П’ять років прожила в Італії і Рим для мене – друга батьківщина. Кожен раз, приїжджаючи додому, відповідаю на масу питань про побут, культуру, клімат, політику. Але головна тема обговорення ніколи не змінюється. Які вони, ці італійці, цікавить як незаміжніх, так і заміжніх жінок різного віку.

При слові італієць в жіночому мозку спливає картинка доглянутого брюнета в чудовому костюмчику від Armani, що видає приємний аромат. Красень, з яким хочеться втекти хоч на край світу.

Чоловіки ж негайно вам назвуть синонім італійцеві – макаронник. У кращому випадку колгоспник зі своїми оливками і виноградними полями. Ясна річ, скажете ви, це ревнощі і бажання хоч трохи запорошити і без того глянсовий образ суперника “італьяшки”.

Так хто ж ближче до істини? Відповім словами одного – правда, завжди посередині. Я б поділила об’єкт обговорення за територіальною ознакою – на жителів півдня, які живуть в центрі і на сіверян. Істотно відрізняються традиції, клімат, рівень життя. Як результат чоловіки мають різне ставлення до моди, самим жінкам і, відповідно, підходять в більшій чи меншій мірі на роль ідеала- італійця.

італієць – чоловік мрії?На півдні панує патріархат. У родині править ревнивець чоловік, жінка беззаперечно підкоряється. Послух вона ввібрала з молоком матері. Із задоволенням народжує дітей (це, як правило, члени багатодітних сімей) і служить чоловікові. Її спілкування обмежене. В основному це дружба з такими ж матерями сімейства. Сходити без чоловіка в ресторан, кіно або пофліртувати з іншим чоловіком неприпустимо. Якщо ви готові наслідувати приклад южанок, то ваші переваги – люблячий красень южанин невисокого зросту, що забезпечує сім’ю матеріально і ізолюючий вас як від проблем зовнішнього світу, так і від самого світу.

Чоловік северянин повністю розбиває уявлення про типового італійця. Корінний житель, як правило, блакитноокий високий шатен. Зустрічаються брюнети – в основному переселенці з півдня чи центру Італії. На півночі є більше можливостей заробити, міграція йде в цьому напрямку. Мешканці півночі – італійці з домішкою австрійської, французької, словенської, змішаною кров’ю. Ревнощів у них вдвічі менше ніж у жителів півдня і як чоловіки вони, в общем-то, є позитивними. У сім’ї у вас будуть панувати спокій і рівноправність.

італієць – чоловік мрії?Чоловік Римлянин заслуговує більш докладного опису. Посмію стверджувати, що більшість корінних жителів Риму вважає, що за межами Риму Італія закінчується. Римляни з перевагою дивляться на південців, сіверян, та й взагалі на весь світ. Знаєте, в їх впевненості в своїй перевазі є шарм. На перше місце вони ставлять свій зовнішній вигляд – походи в косметичні кабінети, перукарям, зубного лікаря здійснюються регулярно. У статтю витрат входить естетична хірургія (підтяжка обличчя, пересадка волосся звичні і давно в справі). З завзяттям стежать за рекламними новинками духів і напрямками моди. У гардеробі цілий статок, витрачений на костюми, сорочки, краватки, туфлі.

Дорогі дівчата, женихи про яких ви мрієте, живуть саме тут. Зустрічаючись з таким ідеалом (пишу про зовнішність) вам доведеться відповідати і бути постійно на рівні. Одружуються Римляни неохоче після декількох років зустрічей, частіше співжиття під одним дахом. З ними приємно провести час, але вони не надійні. У Римі панує чарівна атмосфера закоханості. Чоловіки із задоволенням фліртують направо і наліво, вчасно уникаючи жіночих пасток. Благо вони в цьому великі фахівці. До всього сказаного додам, що вони великі казкарі. Золоті гори будуть обіцяні вже в перші хвилини знайомства. Рада, що не довірятися, по крайней мере, деякий час, а познайомитися краще. Якщо ж ви стали дружиною римлян, то приготуйтеся, що у нього будуть свої інтереси, тусовки, а у вас свої – це плюс. Ви будете мати незалежністю і зможете не міняти своїх звичок після весілля. Відвідування з подружками в кіно, ресторани, в фізкультурний зал будуть сприйматися природно. Римлянин, порівнюючи вас зі своєю незалежною мамою, не зрозуміє сидіти вдома.

Так, це правда, що італійці просто чманієш від слов’янської краси наших жінок, кидаються у вир з головою. Але частенько все швидко закінчується. Щоб підтримати почуття, необхідно додати італійського авантюризму і безкомпромісності до вроджених ніжності і слов’янської м’якості.

Хочу звернутися до дівчат-співвітчизнець. Можливо, ваш Принц ходить десь поруч і не варто гнатися за примарою іноземця. Щоб оцінити синицю в руках раджу злітати за журавлем і переконатися у всьому самостійно. Італія – ​​прекрасна країна, а Рим найкрасивіше місто на землі!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.