Могилевська може залишитися без волосся, якщо програє суперечку Аніті Луценко

Українська виконавиця Наталія Могилевська вирішила взяти участь в челенджі фітнес-тренерки Аніти Луценко під назвою “26 червня зуб даю”. Згідно з правилами, співачка повинна до встановленої дати схуднути на 4 кілограми. В іншому випадку їй доведеться позбутися довгого волосся.


Про це 37-річна Луценко розповіла на своїй сторінці в Instagram. Вона також опублікувала спільну фотографію з артисткою (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

“У разі провалу Наташа голиться наголо. Як думаєте, впорається? А ви приєднуйтесь!” – написала вона.

Крім того, в новому челленджі бере участь 37-річний телеведучий Даніель Салем. Кілька днів тому він також уклав парі з Анітою Луценко.

“Друзі, після 100-го хінкалі, 150-го хачапурі і 200-й пляшки вина ми з Анітою уклали парі! Я повинен скинути 15кг (зараз вага 110 кг)”, – пояснив детальніше Даніель в своєму блозі в соціальній мережі.

“Я повинна важити 56,5 кг (зараз після чурчхели 62 кг). Контрольне зважування 26 червня в Одесі” – повідомила шанувальникам Луценко.

Якщо досягти бажаної мети не вдасться, то Аніта повинна буде стрибнути з парашутом. Даніель же в разі свого програшу має намір подолати страх закритих приміщень. Його закопають під землю, де він проведе цілу годину.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.