“Спокусила і підсадила на наркотики”: сім’я 16-річного хлопця звинуватила вагітну дівчину, яку він підпалив

У м. Кривий Ріг Дніпропетровської області в розпал сварки 16-річний Шандор Долинський облив горючою рідиною свою цивільну дружину – 21-річну Марію Ангарову. Через кілька днів вона померла в реанімації міської лікарні разом зі своєю ненародженою дитиною – жінка була на 17-му тижні вагітності. Сиротами залишилися двоє маленьких дітей.


Трагедія вразила своєю жорстокістю, але OBOZREVATEL з’ясував і інші шокуючі подробиці життя цієї незвичайної сім’ї. Виявилося, що раніше рідні підозрюваного у вбивстві намагалися всіма силами повернути закоханого підлітка додому.

Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Ревнощі призвели до жахіття
Трагедія розігралася 26 травня в одній із квартир багатоповерхового будинку по вул. Соборності. За попередньою інформацією, сварка спалахнула через ревнощі вагітної жінки. Марія нібито взяла телефон Шандора, щоб перевірити його листування в соціальних мережах, і це стало спусковим гачком. Він облив свою цивільну дружину горючою рідиною й підпалив.

Після того, що сталося, хлопець (17 років йому виповниться 12 липня) попросив сусідів викликати швидку, мовляв, Марія обпеклася, а потім втік. Молоду жінку відвезли до лікарні, а Шандора розшукали й затримали поліцейські.

У лікарні OBOZREVATEL розповіли, що шанси вижити у 21-річної Марії були мінімальні.

“Вона прибула в дуже важкому стані. Близько 70% поверхні тіла було обпалено, постраждали дихальні шляхи, обличчя, дуже сильно руки – опіки другого і третього ступеня… Лікарі зробили все, що могли, але ми не боги”, – пояснили медики.

1 червня стало відомо, що Марія померла в лікарні разом із ненародженою дитиною.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.