В Анголі виявили хлопчика, який “народився від людини та шимпанзе”: експерти досліджують дитину

Сексуальні відносини між людьми і шимпанзе досить поширені в цьому регіоні.

12-річний Августо Дембо з Луанди (Ангола) впевнений, що його батько – шимпанзе. Саме так хлопцю сказала його мати. Генетичний склад дитини оскаржують експерти.

Як пише Africa Daily News, така увага до дитини почалася після того, як його мати нібито зізналася йому в тому, що він є плодом кохання між людиною і шимпанзе.

У виданні зазначають, що імовірно, жінка мала зв’язок з самцем шимпанзе, який тривав кілька років, поки вона працювала офіцером з охорони навколишнього середовища і природи в національному парку Камеї. Після того, як історія була опублікована в місцевій газеті, хлопчик став знаменитим. До місця його проживання потягнулися натовпи шанувальників, бажаючі не тільки подивитися на унікального підлітка, але і надати йому матеріальну допомогу.

За словами спеціалістки муніципальної лікарні Луени Антоніо Мендеси, “сексуальні відносини між людьми і шимпанзе досить поширені в цьому регіоні, але це вперше, коли офіційно повідомляють про вагітність”.

Президент Анголи Жуан Лоренсу вже назвав хлопчика “ангольською диво-дитиною”, а також “знаком від Бога” і “свідченням величі Республіки Ангола”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.