Помідори будуть великими і смачними: кращі підкормки для домашніх томатів

Виростити смачні, соковиті і великі помідори на своїй ділянці дуже просто, якщо вчасно використовувати необхідні рослині підгодівлі. Знадобиться лише дешевий аптечний засіб і чиста тепла вода.

Посадки томатів починають підгодовувати якомога раніше. Позакореневе підживлення проводиться або розчинами спеціальних мікродобрив, або звичайнісінькою борною кислотою, або йодом, що дає чудові результати. Особливо корисним обприскування помідорів аптечними препаратами буде, якщо ваші томати ростуть на не дуже родючому ґрунті.

Налийте в пластикову пляшку 1 літр теплої кип’яченої води, додайте 1 мл борної кислоти. Добре перемішайте і обробіть листя томатів за допомогою пульверизатора. Така процедура повинна проводиться рано вранці або пізно ввечері після висадки розсади в грунт, повторюйте один раз на місяць до тих пір, поки не з’являться перші плоди.

З інтервалом в два тижні після обприскування кущів томатів розчином борної кислоти, кілька разів за весь період росту їх варто обробити сумішшю йоду і води. Для цього в 4 склянках теплої відстояної води розчиніть 4 краплі йоду. Окропіть кожну рослину з пульверизатора.

Дані підгодівлі прискорять зростання і вегетативний розвиток рослин, додадуть їм сил і витривалості, захистять від грибкових захворювань і підвищать імунітет.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.