Крим і Донбас коштували Москві 500 мільярдів доларів

Крим і Донбас коштували Москві 500 мільярдів доларів.

Наслідки агресивної політики Росії щодо України зараз відчувають звичайні громадяни РФ через відтік капіталу та санкції проти підприємств.
Про це розповів у інтерв’ю DW російський опозиціонер Дмитро Гудков.

Анексія Криму та війна на Донбасі коштували Москві близько 500 мільярдів доларів США, розповів у інтерв’ю DW російський опозиціонер, колишній депутат Державної Думи РФ Дмитро Гудков, який виїхав до України з РФ. “Це порядок втрат 500 мільярдів доларів. Це те, що видно. Відтік капіталу, втрати інвестицій. Це санкції проти різних підприємств, які недоотримали прибуток. А найголовніше, що Росія, по суті, опинилася у глобальній ізоляції”, – наголосив він.

За словами Гудкова, відновлюватися після цього Росії доведеться упродовж десятиліть. За цей час втрати, до яких призвела агресивна політика щодо України, зростуть ще щонайменше у два-три рази, вважає він. Політик також зазначив, що звичайні люди відчувають ці втрати на собі. “Я думаю, 30 відсотків доходів втратили за ці сім років. Це звичайно і Крим, і та політика, яку Путін проводить, бо реформ немає ніяких”, – зазначив Гудков.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.