Як виглядає доросла донька Наталії Сумської, яку акторка досі вимушена забезпечувати, хоча їй вже майже 40

Як виглядає доросла донька Наталії Сумської, яку акторка досі вимушена забезпечувати, хоча їй вже майже 40

Знаменита українська акторка Наталія Сумська змушена утримувати свою дорослу дочку, якій вже під 40 та яка має власну дитину.

Наталя Сумська, на відміну від молодшої і не менш відомої сестри Ольги, не любить виносити особисте життя на загальний огляд. Вона не веде блог в соціальних мережах і не займається самопіаром, проте, зрідка героїня нашої сьогоднішньої статті все ж дає інтерв’ю, причому досить відверті.

Зараз Наталя заміжня за актором Анатолієм Хостікоєвим, з яким виховує сина В’ячеслава. Але це вже другий шлюб для Сумської. Її першим чоловіком був кінооператор Ігор Мамай, який зняв картини “За покликом серця” і “Помилуй і прости”. У подружжя народилася донька Дарина, яка обрала кар’єру естрадної співачки.

Якщо про сина Наталя згадує та розповідає з ніжністю, то тема дочки для неї болюча. Коли Дарині виповнилося 17, вона почала вчитися в естрадно-цирковому коледжі, тоді ж батьки купили їй окрему квартиру. Спадкоємиця актриси співала в ансамблі прикордонних військ і була головною зірочкою колективу, однак вона звідти пішла, коли вийшла заміж за музиканта Юрія Трофименко.

Сімейному щастю не судилося тривати вічно — вже 3 роки як Дарина вдова, тому Сумській доводиться самотужки забезпечувати дорослу дочку і 11-річну онучку.

За словами Наталії, це у спадкоємиці від батька, який свого часу теж чекав, що його хтось запросить, щось запропонує, а не сам ішов та шукав можливості. Сумська намагалася пояснити дочці, що вона не вічна і коли її не стане, то допомагати буде більше нікому, на що Дарина говорить: “Як Бог дасть”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.