Стабільність, задоволення і свобода: астрологи назвали головні життєві цінності всіх знаків Зодіаку

У житті кожної людини обов’язково повинні бути певні принципи та світогляд, які мають велике значення. Адже саме вони є “провідниками” різних життєвих ситуацій, визначають ваше справжнє “Я”, ваші цілі, якими людьми себе оточуєте, як хочете, щоб інші сприймали вас і т.д.

Про це пише Soulpost.ru

Овен: відстоювання своїх прав

Сильний і незалежний Овен боїться бути кинутим, отже, вважає за краще відстоювати свою самостійність. Почуття усвідомлення самотностіспонукає їх самостверджуватися в соціумі, тому що хто, якщо не Овни? Таке нав’язливе прагнення бути першим і дає репутацію і повагу,  але залишає на самоті. Врахуйте, Овен може бути один, але йому зовсім не добре наодинці з собою.

Телець: стабільність

Телець вірить лише те, що сам побачив чи почув. Для нього головне безпека, щоб не приховувати свою чуттєву натуру, інакше буде біда Телець любить своє майно, тому є страшним матеріалістом, оскільки матеріальні об’єкти служать тактильним доказом його стабільності, що дозволяє йому розслабитися і відпустити емоції.

Близнюки: спілкування

Надмірні базіки – це, звичайно ж, Близнюки. Не гнівайтесь, адже це дозволяє їм обмінюватися ідеями і новим досвідом, який їх підживлює. Вони шалено цінують час проведений з людьми. Саме їх комунікабельність робить прекрасними ораторами, а також легкими в спілкуванні.

Рак: емоційна безпеку

Рак – багатогранна натура. Головні цінності – будинок і сім’я. Чутливий Рак завжди повинен відчувати себе як вдома, тільки тоді він відчуває безпеку і відкриється.

Лев: самовираження

Лев завжди стурбований тим, щоб бути в центрі уваги. Але, не дивлячись на їх егоцентричність, цей знак керується серцем, тому йому просто необхідно справжнє самовираження. Вони прекрасно розуміють, щоб задати настрій своєму оточенню, Лев повинен відчувати себе добре і комфортно…

Діва: обслуговування

Діви мріють про досконалість у всьому, що їх оточує. Світ недосконалий, але вони надмірно турбуються про те, що, якщо будуть досить досконалі, все буде в порядку. Це призводить до послужливості, в результаті вони стають слугою серед інших знаків Зодіаку.

Ваги: рівновага

Терезів ні в якому разі не можна позбавляти балансу, де б це не було. У відносинах вони прекрасно врівноважують потреби партнера зі своїми власними. Поза відносинами Терези будуть, як і раніше, шукати рівновагу за допомогою взаємних аргументів, справедливості і краси, оскільки краса визначається симетрією особи. Будьте обережні, не приділяйте занадто багато уваги ведення рівного рахунку або матеріалізму конкуруючи з Терезами, у вас навряд чи вийде “утерти їм ніс”.

Скорпіон: задоволення

Лише список перемог на любовному фронті може порадувати істинного Скорпіона. Чим більше там розбитих сердець, тим впевненіше себе почуває цей знак. Проте, Скорпіон також цінує прості, невинні задоволення, турбота по відношенню до інших.

Стрілець: експансія

Стрілець – справжній мисливець за пригодами. Стрілець прагне керувати і вчити інших, а також бути вільним. А ще він – авантюрист і філософ, для якого пошук істини, як сенс життя.

Козеріг: статус

Працьовитий Козеріг завжди прямий та гордий. Навіть в його жестах можна помітити охопленої відповідальність. Все розкладено по поличках, перфекціонізм як завжди на рівні. Як тільки вірний шлях приведе його до вершини, у нього з’явиться влада бути самому собі авторитетом і відчути довгоочікувану безпечність.

Водолій: свобода

Водолій любить свободу найбільше. Обмеження будь-якого виду, для нього неприпустимі. І навіть обмеження узами шлюбу в вигляді штампа в паспорті вони сприймають як обмеження особистої свободи. Для Водолія важлива не тільки особиста свобода, а й свобода в усьому світі для всіх.

Риби: трансцендентність

Ідеалісти, шукають гармонію, красу і світ. Відчувають глибокі розчарування, зрозумівши, що життя далеке від досконалості. Ось чому Риби схильні до ескапізму, часто втрачаючи себе в роботі, мистецтві, наркотики і т.д., таким чином вони виходять за рамки земного досвіду.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.